Als atletiekcoach haalde hij in 2012 zijn eerste grote succes. Tim Dekker haalde in Barcelona op de 10-kamp Brons bij het WK junioren! Een jaar later verbeterde  Femke Pluim het Nederlands junioren record Polsstokhoogspringen en haalde Zilver bij het EK junioren in Rieti.
ALZU-Coaching
Alex van Zutphen

Rek . nr : NL 73 ABNA 0433662190
Email: ALZU.Coaching@gmail.com
Mobiel: 06 14892639
Twitter: @ALZU_Coaching
Pim is een atleet die op jonge leeftijd niet bepaald een hoogvlieger was. Maar door jarenlang hard te trainen en blessurevrij te blijven is Pim langzaam gegroeid en staat hij nu al enkele jaren op een stabiele plaats in de subtop van Nederlandse tienkampers.
Met diverse medailles op Nederlandse Kampioenschappen heeft Pim zich al enkele malen weten te plaatsen voor deelname aan EuropaCup wedstrijden en meerkamp Interlands in Hengelo, Bressanone, Praag, Valencia en Nottwill. Deze wedstrijden staan elk jaar weer met rode letters in de agenda van Pim en alle trainingen zijn erop gericht om kwalificatie voor deze wedstrijden af te dwingen.

Al enkele jaren draait Pim stabiele meerkampen met een beste score van 7297p. Het ultieme doel van Pim zou zijn om een meerkamp te draaien met een score van boven de 7500p. Pim is inmiddels ouder dan 25 en dus moet hij gaan oogsten. Zijn persoonlijke record op alle individuele onderdelen geven aan dat hij tot een dergelijke score in staat is, maar een meerkamp blijft een meerkamp en het is wachten op het moment dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen en Pim zijn ultieme meerkamp draait.

Prestaties              2014            2013              2012               2011
Tienkamp                7297            7279              7245               7245
Verspringen             7,22             7,44               7,33                7,29
110H                        14,66          14,88              15,04              15,10

Palmares
2015 2e NK meerkamp
2015 3e NK indoor Verspringen
2014 3e Woerden Athletics (7181 punten)
2014 2e NK meerkamp (7297 punten)
2014 4e NK meerkamp Indoor (5496 punten)
2013 2e NK Meerkamp Outdoor
2013 3e NK Outdoor Senioren 4x100
2012 2e NK Meerkamp Outdoor
2012 3e NK Meerkamp Indoor
2011 2e NK Meerkamp Outdoor
2010 2e NK Meerkamp Outdoor

Doelstellingen lange termijn
Een score boven de 7500 punten

Hoe
Door dezelfde meerkamp als afgelopen jaren te draaien met stabieler polsstokhoogspringen en 1500 meter.

 
Geboorte datum : 4 mei 1988
10-kamp 7392 punten
7-kamp 5496 punten
verspringen 7,44 meter
Pim Jehee