WYSIWYG Web Builder
Als atletiekcoach haalde hij in 2012 zijn eerste grote succes. Tim Dekker haalde in Barcelona op de 10-kamp Brons bij het WK junioren! Een jaar later verbeterde  Femke Pluim het Nederlands junioren record Polsstokhoogspringen en haalde Zilver bij het EK junioren in Rieti.
ALZU-Coaching
Alex van Zutphen
Tristanstraat 6
2805 VC Gouda

Rek . nr : NL 73 ABNA 0433662190
Email: ALZU.Coaching@gmail.com
Mobiel: 06 14892639
Twitter: @ALZU_Coaching
Personal Training
Bootcamp
    Fitness
       Kracht
         Lopen
           Circuit
Atletiek
Ik ben een enthousiaste, gedreven en gepassioneerde trainer en coach uit Gouda, die al jaren actief is in de Atletiek. Sinds 2011 werk ik middels ALZU-Coaching fulltime in de sport en geef ik naast Personal training ook groepstrainingen met Bootcamp, Cardio, Fitness, Circuit en Looptrainingen.
In 2016 mocht ik als Coach van polsstokhoogspringster Femke Pluim mee naar de Olympische spelen in Rio, in dat zelfde jaar wist Femke een 6e plaats te halen bij het EK in Amsterdam.

De helft van de week steek ik mijn tijd in de begeleiding van een grote groep meerkampers bij AAV'36. Daarnaast ben ik opleider voor de trainingscursus van de Atletiekunie en heb ik voor hen regiotraining meerkamp gegeven. Verder word ik af en toe gevraagd voor enkele training polshoog. 
De fysieke kennis wordt niet alleen in de atletiek gebruikt, zo geef ik ook looptechniek training voor onder andere Voetbal, Tennis en Hockey.
Voor het geven van de trainingen werk ik veel samen met Pamela Kiel. Zij geeft onder andere de Beginners bootcamp en de gevorderden Bootcamp op maandag, maar valt ook vaak in bij de Circuit, Fitness en Looptrainingen. En ik geef samen met haar steeds meer Personal training.
Ik kan oprecht zeggen dat ik de hele week bezig kan zijn met het mooiste wat er is!


NIEUW!
- Blog: "Wat heb ik me slecht gevoeld, maar nu leef ik weer"
- Start 2e 6-weeks Challenge weer succesvol


Bezoek ons ook op Facebook: