Op dit moment hebben we 4 groepstrainingen per week op de agenda.
Het is een gevarieerde groep leden en het is dan ook enorm leuk om training te geven.
Begin 2017 werd de bootcamp, middels een enquete onder de leden, beoordeelt met een 4,3 op een 5 puntschaal. Hiermee ben ik uiteraard enorm blij!
De groepstrainingen bestaan uit Bootcamp, Fitness Circuit training, Kracht en Looptraining.
Het hele trainingsprogramma kun je hier vinden.

Wat is Bootcamp?
Bootcamp is een heerlijke Full Body Work-Out met veel aandacht voor balans, stabiliteit en lichaamshouding. De trainingen zijn voor iedereen mogelijk van beginner tot gevorderde.
Door de ideale combinatie van fitness en cardio in groepsverband, zul je elke week weer gemotiveerd worden om het beste uit jezelf te halen. Natuurlijk wordt er door onze professionele begeleiding goed op gelet dat je je eigen lichaam niet overbelast.
KOM NU voor een GRATIS proefles en ervaar wat BOOTCAMP is!

6-weken Challenge
Wil je in korte tijd een bepaald doel nastreven, dan is de 6-weken Challenge echt wat voor jou!
Je krijgt een coach die jou in die 6 weken zal begeleiden om je doel te kunnen realiseren. Daarnaast krijg je voedingsschema's en voedingssupplementen die ook afgestemd zijn op je doel. Van jou wordt verwacht dat je je voor 100% inzet en dat je wekelijks minimaal 3 keer traint.
De resultaten van de afgelopen 3 Challenges zijn bijzonder goed.
De Challenge wordt 3 keer per jaar gehouden.
- Na de Kerst, start begin januari
- Voor de zomervakantie, start begin juni
- Na de zomervakantie, start septemberUitleg verschillende type bootcamp trainingen

Wat is Fitness Circuit training?
De Fitness Circuit training wordt binnen gegeven in de sportruimte van ALZU Coaching aan de Tristanstraat 6 in Gouda. Hier wordt vooral aandacht besteed aan Buik, Rug en Billen. Het centrum van je lichaam, zodat je goed kunt bewegen. Nadat we deze oefeningen 30 min hebben gedaan, gaan we verder met Fitness oefeningen, die een betere lichaamshouding nastreven.

Wat is Krachttraining?
Bij de krachttraining willen we echt grotere spieren maken. Tegelijkertijd wordt de activiteit in de spieren dusdanig verhoogd dat ook de stofwisseling hoger wordt.

Wat is Looptraining?
Bij de looptraining werk je met de groep een schema af. De looptraining is een interval training waardoor het rendement veel hoger is dan dat je zelf een duurloopje doet.

Running Bootcamp
Bootcamp wordt ook gebruikt om je loopprestatie te verbeteren. De beste vorm om dat te bereiken is Running Bootcamp. We hebben voor verenigingen al meerdere malen clinics verzorgd over Running Bootcamp. De clinics zijn erg popupair en worden druk bezocht (gemiddeld 30 deelnemers!)
Neem contact met ons op als je geinteresseerd bent in zo'n clinic.


Als atletiekcoach haalde ik in 2012 mijn eerste grote succes. Tim Dekker haalde in Barcelona op de 10-kamp Brons bij het WK junioren! Een jaar later verbeterde  Femke Pluim het Nederlands junioren record Polsstokhoogspringen en haalde Zilver bij het EK junioren in Rieti.
Inmiddels ben ik op vele internationale toernooien geweest met als hoogte punt de Olympische spelen in Rio
-----------------------------------------------
ALZU-Coaching
Alex van Zutphen

Rek . nr : NL 73 ABNA 0433662190
Email: ALZU.Coaching@gmail.com
Mobiel: 06 14892639
-----------------------------------------------